Muzikális

Muzikális

1996

2020. február 02. - JasonX2

Megjelenik a Deep house és a Dream house, a techno végérvényesen eltűnik (de nem az archivumból), tovább tarol a Rave, az Eurodance… és ekkor kezd kurva komplikált lenni a beszerzés.

Az idei év elején is volt néhány válogatás nyitásként, de hagy kezdjem szó szerint az év első sikerével. 1994 és 1995 elején párszor hallottam a Pull overt Speedy J-től, de nem igazán tetszett, mert nagyon monoton volt. A szilvesztert sikerült egy diszkóban tölteni, ahol ez is felcsendült. Mindjárt újév napján elővettem a Techno House 10-et, és most már tetszett is. Hogy milyen remix, azt nem tudom, de mikor kezdett fáradni, kapott erősítést egy hosszabb változat formájában. Tavasszal pedig befutott az a verzió, amit a dizsiben is hallhattam, ez pedig a Celvin Rotane Remix volt. Elmondható, hogy az év első negyedének igen masszív sikere volt ez.

speedy_j_pull_over_95.jpg 

Mc Sar & Real McCoy ismét visszatért az Another night-tal, ezúttal semmi apropója nem volt, csak jött, forgott jópárszor, és siker lett ismét. Ennek hatására aztán tavasz végére meglett az Another night album is. Erről még az Operator volt sikeres.

Idei első válogatás a 123-as Raks, de nem biztos. Ezen kezdésként szerepelt az aktuális Scooter siker, a Back in the UK, annak is a hosszabb változata, de ez aztán a másik oldalra is felkerült, meg még egy másik kazettára, ezért törölve lett. A Back in the UK jól szerepelt, amikor már unalmas lett a Long, akkor a rádió változat lett kedvelt. Tavasszal jött az új album, erről másodikként a Let me be your valentine lett kiadva, kezdetben nem tetszett annyira, de a nyár folyamán sokat szólt. A harmadik szám az albumról egy feldolgozás volt, a Billy Idol szám, a Rebel yell. Ez jó volt eredetiben, de a kislemezváltozat még jobb lett. De erre már őszig várni kellett, amikor eljutott hozzám a Party Box válogatás.

scooter_our_happy_hardcore.jpg

Ősszel befutott még egy album, a Wicked. Nos, ez pontosan október 22.-én lett meg. Erről igazából egy szám lett sikeres, az I’m raving, illetve a Wicked intro.

scooter_wicked.jpg

A fentebb említett Raks kazetta elejére a Sonic Dream Collective - Oh baby all (Birch & Chris House Remix) került. Elég jó house szám lett belőle, az eredeti olyan reggae-dance, mint a tavaly Don’t go breaking my heart volt.

A Playahitty – 1 2 3 száma tavaly év végén lett sikeres, az év elején újabb lendületet kapott a Train With Mix-szel. Ezt még megfejelte a Love Train Mix.

playahitty_1_2_3.jpg

Az Everything But The Girl és a Missing Tood Terry remixe nagy siker volt. Aztán a következmények is…

ebtg_missing.jpg

Az RMB tavaly ősszel nem sokat szerepelt az Experience-szel. Az év elején az Enhanced változattal került ismét előtérbe egy időre. Májusban eljutott hozzám a This World is yours album. Erről a Passport to heaven volt kedvelt szám. Illetve szerepelt ezen is a The place to be, amit nem tudok, hogy mi lenne (egy korai EP egyik száma). Ismét előkerült a Love is an ocean, annak is a hosszabb változata. Az év végén végre megérkezett jókora késéssel a Spring című szám, ami 1997-ben valószínűleg nagy siker lesz. Az ősszel kiadott Realityt abszolút nem ismerem.

Tavaly nyár végén lett meg az Imperio első albuma, amit nálunk nem adtak ki. Erről utolsóként az Amor infinitus jelent meg. Az év elején eljutott ez is hozzám, hát nem sokat tett hozzá az album változathoz. Májusban az egyre népszerűbb dream-house stílusban készült el a Cyberdream, ami igen sikeres lett. Az ősz folyamán kiadott Atlantis már nem ennyire. Év végére meglett a második album, a Return to Paradise. Erről korábban megvolt a címadó szám, a Never go away és a The night is magic, és jól szerepeltek. Decemberben meglett a Return to Paradise Club változata, valamint a Destination Paradise Remix is.

imperio_return_to_paradise.jpg

DJ Bobotól meglett a Freedom rádió változata, de az nem jött be annyira, mint az eredeti. Év elején meglett a Love is the price album változata, mérsékelt sikerrel. Ősszel, az új albummal egy időben kiadott Pray című szám járt nálam, de az se igazán jött össze.

A Backstreet Boys első slágere, a We’ve got it goin’ on az év elején lett meg, nem volt rossz, de a nyáron kiadott Get down volt az igazi nagy sláger.

Az Ace Of Base még tavaly év végén jelentkezett a Lucky love Amadin Remixével. Aztán jött a Beautiful life, ami meglepő módon egy gyors eurodance szám volt, és sokat is forgott. A nyár folyamán meglett a The bridge album harmadik száma, a Never gonna say I’m sorry, ez is jó volt.

Megérkezett a Captain Jack eredeti változata is. A második szám, a Drill Instructor videója hamarabb meglett, mint kazettán, ami év végéig nem érkezett meg. Az Operation dance harmadik száma, a Soldier soldier viszont már nem volt nagy siker, pedig az Summer Short Mix mellett a Wedding Bells Mix is támogatta. Az ősz folyamán járt nálam a Little boy, az már biztatóbb darab. Majd egyszer…

A Prodigy érdekes karriert futott be az idén. Tavaly meglett az Experience kazetta, most ősszel hosszú várakozás után a Music for the jilted generation. Ez viszont egy elkefélt kalózkazetta volt, hiányzó számvégekkel. Inkább az ősz folyamán volt sikeres, előkerült néhány szám korábbról, mint a Fire (Sunrise Mix) vagy az Everybody in the place (155 BPM And Rising). A második albumról a Poison, a Break and enter, a Full throttle volt sikeres. Ezzel egyidőben végre megérkezett a Firestarter is, ami óriási siker lett, akárcsak év végén a Breathe.

prodigy_music_for_the_jilted_generation.jpg

prodigy_firestarter.jpg

prodigy_breathe.jpg

A Culture Beat tavaly év végén már bemutatta a Crying in the raint, de ennek a Brainformed remixe volt igazából sikeres. A Take me away és a Walk the same line is jó lesz, ha egyszer meglesz. Viszont nyáron eljutott hozzám az Adelante. Akkor úgy gondoltam, hogy ez a kislemezváltozat, de mint később kiderült, ez a rövidített MKM remix volt.

Visszatért tavaly a Maxx, a Move your body kicsit másabb volt, mint elődei, de ez nem volt gond.

A Snap az ősz folyamán kiadta a válogatásalbumát, ezzel egyidőben a két legnagyobb sláger is újra megjelent. The power ’96-ot hallottam, nem rossz. Viszont ez a két szám még várat magára, viszont újra befutott a Do you see the light, méghozzá a kislemezváltozat, amit pár éve letöröltem, mert nem tetszett.

1993 győztese, a U96 visszatért: a Love sees no colour (Version 1) ezúttal már kedvelt volt, pár éve a Version 2 lett az év győztese. És visszatért a zenei piacra is. Megjelent a negyedik album, a Heaven, a hasonló című szám volt az első megjelenés. Mivel a harmadik album a mai napig nincs meg, ezért ezt nem akartam elszalasztani. A Heaven videó változata nagy siker lett, és amikor már kezdett elfáradni, jött a Prophecy Mix, ami a hosszabb változat volt. 1996 szeptember 21., amikor a Night to remember is nagy sláger lett. Ennek az eredeti változata tetszett, bár meglett a DB 600 Remix is. A harmadikként kiadott Venus in chains eredetiben jól szól, hogy mit hoztak ki belőle maxin, majd egyszer kiderül. Jó volt még a Life in Paradise és a Try is. Időközben próbálom innen-onnan összerakni a Club bizarre albumot is, de az utolsó szám hiányzik róla. Viszont újra kedvelt lett a címadó szám hosszabb változata, a Moving album változata, a Joy és a Boot II.

u96_heaven.jpg

Az év elején megjelent a Cappella új albuma, a War in heaven, amit nálunk igen drágán csak cd-n lehetett kapni. Ősszel viszont egy hazai kiadó is kiadta. A nyár folyamán egy kalózkazetta kiadás lett meg nekem. Erről teljesen új volt nekem az I need your love, ami még az év elején megjelent. De szép sikert ért el. Az ősz folyamán újra előkerült az előző albumról az Everybody. Szintén visszatért a Tell me the way, ezúttal már nagyobb sikerrel, mint tavaly. Ugyanekkor jelent meg a Turn it up and down, ennek a RAF Zone remixe lett meg. Ja, és végre befutott a Move it up KM 1972 Mix is. Valamint a U got 2 know rádió változata.

cappella_war_in_heaven.jpg

A Masterboy év elején kiadta a Generation of love album harmadik számát, a Land of dreaming-et, aminek a Gospel Radio Mixe szép siker volt. Ugyanekkor újra előkerült a Different dreams album, erről fura módon az I got to give it up (Getaway Mix) lett sláger. Év végén meglett az új album, a Colours, de sem a Mr Feeling, sem a Show me colours nem lett sikeres.

masterboy_land_of_dreaming.jpg

A Basic Element első albumáról a Move me volt nagy siker. A nyár folyamán járt nálam a Shame című szám, de az elég gagyi lett.

A 2 Unlimited a nyár elején befejezte a tevékenységét. Részben sajnáltam, mert az újkorszakban az ő számuk volt az első év végi győztes. Viszont azóta sok mindenkit megismertem, van utánpótlás bőven. Az év elején az egyik elkevert kazettám helyére kerülő kazettán szerepelt a No one Unlimited Remix. Tavasszal meglett a Jump for joy Digidance remixe. Ősszel járt nálam az utolsó szám, a Spread your love, de nem lesz belőle sláger.

Szintén ezen a kazettán szerepelt egy régóta keresett szám, ez pedig a 3-O-Matic első slágere volt, a Success (American Express Remix).

És szintén innen lett meg a 100% Power of the light című száma.

A Dolls United először az Eine insel-lel ért el mérsékelt sikert, majd a Blechbüsche roll (Extended) jött, ami már kedvelt darab volt.

A Right Said Fred egy igen jó számmal, I’m living on a dream-mel jelentkezett. Majd jó sok év múlva derült ki, hogy az Alex Party Remix van meg.

Szintén a havas januárban jutott el hozzám egy adag N-Trance. Több szám is volt az Electronic pleasure albumról. A címadó szám jól szerepelt, a többiek nem annyira, kivéve a Do you wanna rock. Viszont megérkezett a jó ideig halogatott Stayin’ alive, annak is a hosszabb változata.

Egy újabb szám érkezett a Sweetboxtól, ez a Shakalaka (Geo Club Mix), ami szintén kedvelt volt.

A La Bouche első dobása az I love to love rövid és hosszabb változata volt, mindkettő tetszett. Tavasszal jött a Where do you go? ami kicsit érdekes helyzetet teremtett, de erről majd később.

la_bouche_i_love_to_love.jpg

A tavaly év végén beszerzett Charlottenburg kazettát még ez évben elbaxták valamerre. Charly Lownoise & Mental Theo az év elején a This christmas-szel ért el sikert, majd tavasszal a Your smile Harcore remixével. Ugyan volt még egy számuk ősszel, de ’lapzártáig’ nem érkezett meg.

A Corona az I don’t wanna be a star Lee Marrow kétféle mixével ért el sikert. Nyáron volt egy Megamixe és azon bónuszként szerepelt a Get up and boogie hosszított változata, ez utóbbi szintén sikeres volt.

corona_i_don_t_wanna_be_a_star.jpg

Scatman John Song of Scatlandjének a Groove remixe sokat dobott a népszerűségén, akárcsak a B oldalas szám, a Hey you.

A Technohead első nagy slágerének az volt a szerencséje, hogy egy jó hangtechnikán hallottam tavaly év végén, és később el is jutott hozzám jobb minőségben az I wanna be a hippy. De mindez apróság a Headsex (Nanotech Mix) után, ami egy brutális elektronikus őrjöngés – a fémzene kedvelői nemigen értenék, de ez olyan, mint egy durva punk darab.

technohead_headsex.jpg

A Datura – Angel domini (Alma Mater)-rel jelentkezett év elején, a nyáron járt nálam Mantra is, de az év végéig nem lett meg.

A Fun Factory – Doh wah diddy (Fly Bass Remix) elég gyenge darab volt, de aztán meglett az Extended változat, amivel viszont óriási sikert ért el, talán még a Close to you-t is felülmúlta. Tavasszal járt nálam a Fun-tastic kazetta, amit a Vilatti adott ki. Nos, tőlük tavaly a Scatman John és a 20 Fingers albuma járt nálam, illetve az első Mr President is tőlük van meg. Elég gyenge volt a hangminőség, tartottam, hogy megint egy ilyet fogtam ki. De most viszont jó volt. Az albumról, tőle függetlenül a Dreaming volt meg. A negyedik szám az albumról a Don’t go away, aminek kislemezváltozata szintén sikeres volt. Év végére meglett a gyűjteményemben is a kazetta, vele együtt az utolsó kislemezszám, a zseniális ballada, az I love you.

fun_factory_fun-tastic.jpg

A Dub-I-dub óriási sikerét nem tudta megismételni a Me & My, sem a Baby boy, sem a Lion Eddie nem lett nagy siker.

Whigfield az évet a Last Christmas feldolgozásával nyitotta, ami viszonylag jól ment, legalábbis az MBRG Mix. Ősszel végre meglett a rég vágyott Sexy eyes is. Decemberben egyrészt meglett az első kazettája eredetiben, másrészt az új szám is, a Gimme gimme.

whigfield_sexy_eyes.jpg

A 740 Boyz - Shimmy shake annyira nem volt népszerű tavaly, de azért az idén is meglett egy másik változata. Év elején meglett a Bump bump, ami nagy sláger lett. Sajna nyár végén a Party over here (Tino Raven Extended) közepes siker volt.

Az egyik ügyesen letörölt TDK kazetta tartalmát próbálom megidézni. Ezen a nyitószám Molella és az Outhere Brothers közös száma, az If you wanna party valamelyik változata volt. Ennek tavasszal meglett az Alex Party Remixe, ami nagy siker volt.

Ezt követte Blümchen első dala, a Herz an herz, ami az év egyik legnagyobb slágere lett. Tavasszal meglett a hosszabb változata is, ami tovább tartotta fent. Nyáron a Boomerang járt nálam, de azzal várni kellett őszig, mire meglett az első album, a Herzfrequenz. A Du und ich annyira nem tetszett, a második szám, a Kleine satellite sem lett nagy siker. Viszont az év végével egy újabb feldolgozással került ismét előtérbe, ez pedig a Bicycle race, annak is a hosszabb változata.

blumchen_herzfrequenz.jpg

A Music Instructor a Hymn feldolgozással ért el nagy sikert az év elején. Ezt követte a Hands in the air, az már mérsékeltebb siker volt. Ennek ellenére a nyár végén meglett a The World of Music Instructor album. Erről a Hymn hosszabb változata volt kedvelt, fura módon a Hands… is bejött, a Dream a little dream, a Dance, a Celebration és az If you feel alone.

music_instructor_the_world_of_mi.jpg

Az E-rotic idei első száma a Help me dr Dick volt, ennek három változata is meglett, itt azért jó volt megtudni, mi a különbség az Extended és a Club Mix között. Ez esetben az utóbbi egy house-os változat. Tavasszal újra előkerült a Willy use a Billy… boy. Nyáron a Fritz love my tits volt nagy siker. Ősszel pedig meglett, bár ezúttal is ’feleslegesen’ a The power of sex album.

e-rotic_fritz_love_my_tits.jpg

Egy számomra ismeretlen mix is meglett év elején, ez a Deep Magic Dance, annak is a 38. része. Később járt nálam a 41 is.

Az egyik válogatáskazettán számomra teljesen ismeretlen számok, és a stílusa sem a megszokott dance, house volt, hanem valami elvontabb. Ennek ellenére átmásoltam, mint az internet korában kiderült, ez a Rave Mission 3 volt. Erről két szám lett kedvelt, NR-Gizer – Digital dream        és az X-ite – Research (Hypnotic Mix).

A Computerliebe óriási tavalyi sikere után szerettem volna beszerezni a Das Modul első kazettáját. Tavasszal meg is lett. A harmadikként kiadott 1100101 is így lett meg. Furcsa módon a Kleine maus hosszabb változatával jobban tetszett, mint a rádió változat. Ezzel azonban nem álltak meg. Tavasszal megjelent a Frühlingsgefühle, ez nem volt annyira kedvelt, a később kiadott Robby Roboter nem lett meg év végéig, az év végén kiadott Surfen pedig teljes bukta volt.

das_modul_musik_mit_hertz.jpg

Tavaly a Döng ez a házzal mutatkozott be a Kozmix. Év elején egy feldolgozás, a Gyöngyhajú lány lett meg. Tavasszal beszereztem a 100% albumot, de nem igazán jött be. Nyár elején meglett a Mától fogva holnap után kislemezváltozata, az viszont nagy siker volt. Ősszel egy másik feldolgozással jelentkeztek, a Korál-féle Hazafelé.

kozmix_matol_fogva.jpg

Az elektronikus zenétől némileg eltérő a rap, hip-hop, de néha ezek is felbukkanak. Coolio Feat LV – Gangsta’s Paradise kis késéssel tavasszal volt igen sikeres.

A Happy Gang számait nem ismerem, de a Kérek egy kulcsot a szívedhez volt párszor a MTV2-n, tavasszal ez is meglett végre.

Tavaly már kedvelt a Loft és az It’s raining again, ezúttal az Extended változattal robbantottak nagyot.

loft_it_s_raining_again.jpg

Centory és a Point of no return is meglett végre, így nem kellett a Deep 28-t nyúzni. Ősszel Turbo B nélkül jött ki a Girl, you know it’s true feldolgozás, az is tetszett.

MoDo és a Supergut (Radio) nem tett hozzá a tavalyi eredményhez, a nyáron megérkező Sex bump twist viszont jól szerepelt.

Év elején végre meglett az Interactive és a Forever young (Extended), de nem lett nagy siker. Év végén ismét egy feldolgozással jelentkeztek, a The Sun always shines on TV, ami nagy siker volt. Volt még közte a We are one, de az annyira nem volt sikeres.

interactive_the_sun_always_shines_on_tv.jpg

Tavaly mindkét Twenty 4 Seven tag szólókarrierbe kezdett. Tavasszal meglett Nance-től a Love is, ami kedvelt szám volt, köszönhetően a 2 Brothers idéző hangzása miatt.

A Mr President újdonságát még a március végi nagy hidegben ismertem meg. Aztán pár hétig semmi, majd egész nyáron a Cocoo Jamboo szólt mindenhonnan. Kellemes darab, de a végére már unalmassá vált. Ennek a hosszabb változata volt meg. A második album az év végéig nem érkezett meg, viszont a második szám róla igen, ez pedig a szintén népszerű I give you my heart volt.

A Boyzone év elején a Father and son feldolgozásával volt népszerű. Nyár elején a Coming home now egy remixe is meglett nem teljesen. És ennyi.

Marusha egy számot adott ki az idén, már a tavalyi Unique sem az a pörgős rave volt, mint korábban. A Secretre először csak pislogtam, de aztán az év egyik nagy sikere lett belőle.

marusha_secret.jpg

A Beloved három év után visszatért, a Satellite óriási siker volt.

beloved_satellite.jpg

Robert Miles nevéhez kötik az év során nagyon népszerű dream-house-t. Első sikere a nyáron jutott el hozzám, a Children kellemes kis szám. Ősszel meglett a folytatás, a Fable.

A Dreamer formáció The adventures of David Balfore című száma az ősz kezdetén lett sikeres.

dreamer_the_adventures_of_david_balfore.jpg

És ugyanazon a Goldstar kazetta egy másik szám után szerepelt DJ Dado és a Metropolis/Legend of Babel (Vocal) című sláger. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy Dado albumát be is szereztem viszonylag hamar. Erről az első nagy siker, a X-files volt kedvelt, illetve feldolgozásoknál maradva a Twin Peaks theme.

dj_dado_metropolis.jpg

A Blue System nyáron az Ice Mc-t idéző Only with you (Extended)-del volt népszerű.

Az Outhere Brothers tavasszal a Lalalaheyhey-jel volt ismét sikeres. Nyáron jött az Ole ole (OHB Tribal Mix), ami bukta volt, de később a rádió változattal valamelyest javult a helyzet.

A No Mercy feldolgozta még tavaly a már fentebb említett EBTG Missing számát, és szintén kedvelt volt. Nyáron aztán a Where do you go? ment sok helyen. Ennek csak a Manumission remixe volt meg sokáig, az utolsó hetekben végre befutott az Ocean Drive Mix is. Irónikus, hogy eredetileg egy TDK kazettán szerepelt a NM-Missing és a La Bouche-Wdyg.

Taleesa és a Falling in love (Radio Mix) a kissé borús ősz egyik nagy sikere volt.

taleesa_falling_in_love.jpg

Mr Jack két száma is meglett szinte egy időben. A Wiggly World (Radio Boogie) elég sikertelen volt, de az Only house music (Thriller Radio Mix) viszont sikeres.

Mark’Oh év elején kiadott Tell me című száma még várat magára. Ősszel a Fade to grey (Long) nem volt sikeres annyira, viszont a decemberben beszerzett The right way két változata, a DJ Errik Remix és a Long Version már igen.

A Magic Affair három számmal és a régóta ígért második albummal jelentkezett. Ezek közül egyedül a World of freedom (Club Mix) lett meg, de azt jó sokat hallgattam.

magic_affair_world_of_freedom.jpg

A Faithlesst először augusztusban hallottam a dizsiben. Csak nem tudtam, hogy ki ez, először a Pet Shop Boysra gondoltam, de ahhoz túl ’kemény’, vagy Scatman John, de az se lehet. Végül az magyar TV jóvoltából lett meg a klipp. Az Insomnia és a Salva mea is az év vége egyik nagy durranásai voltak.

faithless_insomnia.jpg

faithless_salva_mea.jpg

A sok elektronikus szám között néha más stílus is felbukkant. Az ősz folyamán az amúgy teljesen kieső Metallica és az Until it sleeps volt sikeres.

A X-akták sorozat első évada és a második pár része kimaradt nekem, de a címadó számot kedveltem, nem csak eredetiben, hanem a felgyorsított Terrestrias Remixet is.

Az East 17 az idén, hát… Meglett a Do U still, az If you ever, a Thunder, videón a Someone to love, de egyik sem lett maradandó emlék, plusz még a Walthamstow kazetta.

(Az év utolsó két Sony beszerzése) Az Intermission egy év kihagyás után tért vissza, a Real love sikerét a Faithlessre hajazó szintiszólamnak köszönhette.

A Launching Site a Train of thoughts instrumentális számmal ért el sikert az év végén.

DJ Crack és a Space people szintén az Insomniát idézte hangzásával.

Daisy Dee két számmal, a Just jumppal és az Angel (két változatával) szerepelt az idén.

A Groove Solution a Sweet memories-zal debütált, bár a melódia ismerős volt valahonnan. Ez a szám a Destination Joy Mix-szel és egy hosszabb, de nem teljes változattal szerepelt.

groove_solution_sweet_memories.jpg

A magyar DJ Schultz a Did U love me (Extended)-del ért el nagy sikert.

Akik még szerepeltek az idén:

DJ Roman – A pitar  

DJ Company – Land of love (Radio)

Shee – Do you love me (RMB Remix)

Maradscha – Chuckoo 4 your love (Extended)

Max Mix        

Mc Erik & Barbara – You can’t stop

Dr Victor – Hello Africa       

Sparks – Now that I own the BBC (Radio) 

Jazzy Jeff & Fresh Prince – Boom! Shake the room (Mr Lee’s 95 Mix)    

Space Brothers – Magic fly (Radio) 

Irene Cara – Rhythm of my life (Extended)

De Donatis – Virus (Club)    

Rightig – Boombastic (Extended)    

Berri – Shine like a star (Cowboys Extended)         

Michael Jackson – Earth song          

DJ Maci – Micimackó

Da Luniz – I got 5 on it        

Rednex – The Ultimate Rednex Megamix   

Rednex – Rolling home (Extended) 

Axis – Come on

Ravers Nature – Somebody scream

DJ Dave Davis – Transfiguration

Garfield – Getting high        

Garfield – Dancehall fiesta   

Garfield – Catwalk   

Strickly MOR – Long long nite        

Tokyo Ghetto Pussy – I kiss your lips (Video)        

Diana Ross – Take me higher           

Melodie Mc – Bomba deng (Club)   

Ganesh – Phoenix risits         

D-Phase – Tell me why (Extended) 

DFS – Ou ee ou (Phils Extended)    

THK – So big (Club) 

Samira – Love train (Club)   

Blue System – Marvin’s song           

Eat Beat Syndicate – 1000 nights and one (Club Mix 1)    

Housemaid Feat Kih – Fish (Club)   

Slam – Back to music (UK Tribly Mix)       

20 Fingers & Kathrina – Sex machine (Club)          

Leila K – Electric (Extended)          

Pak Feat Rodney – Party on go (Party Time Mix)   

Aladino – Stay with me (Global Mix)          

Daisy Chain – Don’t need your loving (Extended) 

Textil – Ta do do       

Cugate – Get the fuck of my house (Single F…)    

Dance 4 Color – More of the hot stuff (Extended) 

Cherry Coke – No hagas el indio (Makina Remix)  

Jam & Spoon – You gotta say yes to another excess (Short)          

General Base – Do you wanna dance          

Coco – I had a dream (Airplay)        

Major T – I can only give you my heart (Extended)

Pharao – There is a star (Extended)  

Amadin – U make me feel allright (Extended)        

Marisa Turner – Who’s gonna kiss that man (Radio)          

Alexia – Me and you (Voltage Remix)        

Bucketheads – Got myself together 

Moby – Feeling so real (Unashamed Piano Remix) 

Silvia Coleman – All around the World (Radio)     

4 2 The Floor – Future love  

Motivate – Can you feel the passion

Natural Effect – Gimme your love   

Sex Appeal – Voules vous caucher avec moi (Sex-tended)

Love Message – Love message

DJ Paul Elstak – The promise land (Radio) 

Super Dance Megamix 5       

Soho Party – Álom (Radio)  

Soho Party &PaDöDö – Hajrá         

Soho Party – Mozgasd meg a testem           

2 Brothers On The 4th Floor – Fairytales (Radio)   

Stella Getz – Tadidiboom     

2nd Generation – Dschinghis Khan (Club)  

Euro Solution – Termination party   

Euro Solution – You make me feel so good

NME Feat Tommy Scott – Night fever       

House Arrest – House arrest 

Dumpy – We party (Radio)  

J Pond – Check it out 4:45

DJ Quicksilver – Boing (Club)         

DJ Quicksilver – Bingo bongo (Single)        

Police Brothers – Béla          

Double Vision – Allright (Club)

Houseboys - Father and son

Pandora – Don’t you know

Celvin Rotane – Push me to the limit (Radio)

Double Trouble – Come on pussies (Extended)      

Black Groove – Upside down (Club)          

Clock – Fly away (Visa Radio)        

Big Mama – Let’s groove rap (Radio)         

Snowflake – Party people (Raggadag Holiday)      

Alana Dante – Think twice (Original Dance)          

Jam X - Chubby chupp (12” Club Mix)       

Garcia – Vamonos (Extended Mix) 

Kadoc – Machine woman     

Sqeezer – Blue jeans (Ola Ela Remix)          

Ice Mc – Give me the light (Chico Y Chico 7” Latino Remix)       

Captain Hollywood – Love and pain (House & Pain Maxi Remix)

Lucia – Marinero (Radio Edit)         

DJ Schwede - I won’t stop rocking (Airplay)          

Malzoom – Give it up (Hyps Mix)   

Crucial – Hey now (Radio)   

Dianas – You are my angel (Spherika Mix) 

Paul Love – We love to love (Extended)                 

Mr Partyman – Hey Mr Partyman    

Tequila Feat Tania Maria – Just can’t get enough (Short)   

Zoom – Exodus (Club)         

DJ Thoka – What is (Radio) 

Gary Barlow – Forever love 

Perplexer – Kungfu fighting (Long) 

DJ Hooligan – System extacy (Extended)   

Princessa – Calling you (Extended) 

Candy Club – Let the love go on (C C’s Extended)           

Cugate – Jump (Radio)         

Lavinia Jones – Velvet park  

Los del Rio – Macarena        

Michael Jackson – They don’t care about us

Zhi-Vago – Celebrate the love (FM Video) 

The Mission – You are not alone      

Double Vision – Knockin’ (Radio)  

C-Block – Shake dat azz      

Teeko X & Rod D – Killing me softly         

Hip Hop Boyz – Ragadom dagadom dagad-e        

The Un-Explained – Mission Impossible     

Justine Earp – Ohlalala         

Los Del Mar – Macarena      

Caught In The Act – Ain’t that just another story   

Flip da Scip – You to me      

Mezzoforte – Step right back           

Kadoc – Night train  

Celvin Rotane – You’ve got to be you        

Complex Feat Tom Wilson – Leave you wanting more      

Gina G - I belong to you

Gala – Freed from desire (Paradise Remix) 

Gala – Freed from desire (Full Vocals Mixx)          

Porn Kings – Up to no good (Extended)     

Hysteric Ego – Want love (Original)

Ahogy várható volt, a Dune és a Can’t stop raving sikeres lett az év elején. Nem sokkal később jött az újabb siker, a Rainbow to the stars. Májusban megjelent a második album, az Expedicion. Mivel az első albumról lemaradtam, ezért ezt beszereztem. A vele egyidőben kiadott Hand in hand szintén népszerű volt. De… hogy miért került ide ez a bejegyzés. Az Expedicion egy jó intróval, a Rising-gal indult, majd ezt követte a Million miles from home. Már megjelenésekor óriási siker volt, és mivel ősszel már kislemezen is megjelent, az Extended változatnak köszönhetően az év slágere lett.

dune_million_miles_from_home.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jasonmuzikalis.blog.hu/api/trackback/id/tr7915450144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása